26. 12. 2017.

UNMO: Poziv za upis kandidata/polaznika programa cjeloživotnog učenja iz oblasti kulturnog turizma

Autor

U sklopu realizacije Erasmus+ projekta CULTURWB (Jačanje kapaciteta za promjene u turizmu na Zapadnom Balkanu – izgradnja kompetencija za kvalitetno upravljanje kulturnim naslijeđem i kulturnim turizmom) kojeg finansira Evropska komisija, Univerzitet „Džemal Bijedić“ u Mostaru objavljuje poziv za upis kandidata / polaznika programa cjeloživotnog učenja iz oblasti kulturnog turizma.

U okviru programa polaznici će dobiti priliku da pohađaju obuku iz sljedećih oblasti:

  • Razvoj proizvoda
  • Osnove projektnog menadžmenta
  • Menadžment i marketing kulturnih događaja
  • Kulturna svijest – Kulturno naslijeđe Zapadnog Balkana danas i sutra
  • Interkulturalna komunikacija
  • Dizajniranje vrijednosti proizvoda/usluge i strategija društvenih medija
  • Finansiranje i budžetiranje događaja i projekata u kulturnom turizmu

U skladu sa ciljevima projekta, organizovani program cjeloživotnog učenja u fokus stavlja izgradnju i unapređivanje kompetencija za kvalitetno upravljanje kulturnim naslijeđem i kulturnim turizmom i namijenjen je edukaciji zaposlenih u ustanovama kulture i zaštite kulturnog naslijeđa, turističkim organizacijama kao i drugim zainteresovanim licima.

Program je besplatan i odvijat će se u prostorijama Ekonomskog fakulteta Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru u periodu od 04. 01. do 18. 01. 2018. godine.

Krajnji rok za prijavu je 03. 01. 2018. godine.

Broj kandidata/polaznika je ograničen.

Više informacija o projektu možete dobiti na web stranici i na web stranici fakulteta http://www.unmo.ba/poziv-za-upis-kandidata–polaznika-programa-cjelozivotnog-ucenja-iz-oblasti-kulturnog-turizma.aspx

Za sva dodatna pitanja u vezi sa programom možete se obratiti Ekonomskom fakultetu Univerzitata „Džemal Bijedić“ u Mostaru na broj 036 / 514 -910.

Izvor: hocu.ba, unmo.ba

Objavljeno u Novosti

Tagovano , , ,